contact | directeur Ellen Atkinson > 0345 50 1600

Groep 4B

 


 

Groep 4B

juf Lidy        op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

juf Kim         op woensdag


Het thema piraten is bijna afgelopen.

Met veel plezier hebben de kinderen hieraan gewerkt.

Ze mochten zichzelf verkleden en spelen op het piratenschip. Daarbij konden ze meteen  de geleerde termen gebruiken. Ze weten inmiddels al veel onderdelen van een schip te benoemen. Zelf een vlag ontwerpen of een schatkaart maken….

Ook werden er de mooiste schepen gebouwd met kapla of lego.

De klapper was het bezoek van een echte marinier die vertelde over verschillende soorten schepen en natuurlijk de piraten van nu!

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Met veel plezier hebben de kinderen van groep 3 en 4 aan het thema “Bloemen en planten, eten van het land” gewerkt en hierdoor veel geleerd over wat er groeit in de lente.

Zo hebben de kinderen bollen en bloemen uit elkaar gehaald en bekeken, kwartet gespeeld over verschillende soorten bloemen, bloemen na getekend, gelezen over bloemen en planten in de leeshoek en de beebot werd naar verschillende bloemen gestuurd.

Hieronder een kleine impressie;


 

 

 

 

 


Klik Thema sprookjes bij groep 3 en 4 aan om het MI verslag van het thema te bekijken..


Nieuws van de groepen 3 en 4.

De start van het eerste thema is een feit!

Op donderdag 7 september zijn we begonnen met het thema “Mijn lijf”.

De kinderen gaan de komende weken aan de slag met o.a. de dokter, de tandarts, het ziekenhuis enz. Ze mogen bij elkaar een verband aanleggen, spelen spelletjes als: dokter “Bibber” en bouwen met blokken een ziekenhuis. Zomaar een greep uit heel veel activiteiten.

Volgende week komt de schoolverpleegkundige aan de groepen 3 en 4 iets vertellen over haar werk en later komt er ook een ouder iets vertellen over het werk in de verpleging.

Hierbij alvast een kleine impressie van de eerste MI- middag.

 

SCHOOL NIEUWS